Presenteren

Thinking Planet festival 2018

Een programma presenteren en het publiek betrekken vind ik een waarlijk genot. Ik zorg als presentator voor een persoonlijke, open en lichte sfeer. Ik breng interactieve elementen, waardoor het publiek zich direct betrokken voelt. Gesprek met het publiek modereer ik streng en rechtvaardig. Interviews met deskundige gasten draait voor mij om het vertalen van hun kennis naar het publiek.

 

Filosofisch

Ik presenteer graag programma’s die draaien om vragen naar betekenis en die onze wereld- en mensvisie hopen te verhelderen.

 

Taboes

Daarnaast ben ik verzot op thema’s die voor velen ongemakkelijk zijn. Voor taboes als seksualiteit, de dood, eenzaamheid, verslaving, zelfhaat en depressie schrik ik niet weg. Ik maak ze op gepaste wijze bespreekbaar voor alle betrokkenen en nodig uit tot gesprek.

 

Neem gerust contact op als je mij als presentator, dagvoorzitter, moderator of gespreksleider voor je programma overweegt. Een belangrijk voordeel: ik heb jarenlang zelf programma’s samengesteld dus ook daarbij kan ik van dienst zijn.