Genieten van...

Genieten! Voor velen van ons is dit één van de eerste dingen die we roepen als je vraagt waar het leven om draait. We (willen) genieten van eten, drinken, bewegen, yoga, vrijen, vriendschap, liefde en ga zo maar door. Tijdens deze reeks van drie interactieve lezingen verdiep je je genot! Hoe krijg je er meer van in je leven, hoe verdiep je het genot dat je al beleeft en hoe ga je om met de obstakels die je tegenkomt.

 


Drie heerlijke avonden uit waarin denken, voelen en doen samen komen.

Wat ga je leren?

De avonden zijn een bijzondere en nieuwe mix van lezing, gesprek, (yoga) oefeningen en (één keer) eten en drinken. Ik breng ideeën uit de filosofie, psychologie, spiritualiteit, wetenschap en kunst om zo jullie eigen ideeën en ervaring rond genieten te verdiepen, bevragen en wellicht te transformeren.

 

Deze avonden zijn voor mensen die meer willen genieten, nog niet goed kunnen genieten, teveel willen genieten, en doorgewinterde levensgenieters.

 

Iedere bijeenkomst heeft een eigen focus en locatie! Ik, Balanzs en Parquit Rotterdam werken samen om een uniek programma te presenteren waarbij je je onderdompelt in alle facetten van genot!

Achtereenvolgens zijn de thema’s die aan bod komen: Lichaam & geest, Eten & drinken, Liefde & seks.

  

Datum, tijd, locatie & prijs

 

Op dit moment staan deze avonden niet gepland. 

 

Heb je interesse? Laat het weten via een mailtje!

Wat moet je meenemen?

Trek kleding aan waarin je makkelijk kan bewegen voor de bijeenkomsten bij Balanzs. Het is geen yogales maar we zitten wel op de grond en doen verschillende simpele oefeningen. Neem pen en papier mee naar alle avonden. 

Alvast wat genotverhoging

Alvast wat genotverhoging? Luister deze jam jam jammie meditatie. 

 

En ja je hoort mijn zoontje op de achtergrond. Die doet gewoon mee :-)

Download
Jam jam jammie meditatie
jam-jam-jammie.mp3
MP3 Audio bestand 3.4 MB