Genieten van...

Genieten! Voor velen van ons is dit één van de eerste dingen die we roepen als je vraagt waar het leven om draait. We (willen) genieten van eten, drinken, bewegen, yoga, vrijen, vriendschap, liefde en ga zo maar door. Tijdens deze reeks van drie interactieve lezingen verdiep je je genot! Hoe krijg je er meer van in je leven, hoe verdiep je het genot dat je al beleeft en hoe ga je om met de obstakels die je tegenkomt.

 


Drie heerlijke avonden uit waarin denken, voelen en doen samen komen.

Wat ga je leren?

De avonden zijn een bijzondere en nieuwe mix van lezing, gesprek, (yoga) oefeningen en (één keer) eten en drinken. Ik breng ideeën uit de filosofie, psychologie, spiritualiteit, wetenschap en kunst om zo jullie eigen ideeën en ervaring rond genieten te verdiepen, bevragen en wellicht te transformeren.

 

Deze avonden zijn voor mensen die meer willen genieten, nog niet goed kunnen genieten, teveel willen genieten, en doorgewinterde levensgenieters.

 

Iedere bijeenkomst heeft een eigen focus en locatie! Ik, Balanzs en Parquit Rotterdam werken samen om een uniek programma te presenteren waarbij je je onderdompelt in alle facetten van genot!

Achtereenvolgens zijn de thema’s die aan bod komen: Lichaam & geest, Eten & drinken, Liefde & seks.

  

Datum, tijd, locatie & prijs

Genieten van lichaam&geest, 31 oktober, 19.30, Balanzs Kleiweg Rotterdam, €30

Genieten van eten&drinken, 7 november 19.30, Parqiet Euromastpark Rotterdam, €30 + €20 voor het eten en drinken. Ter plekke betalen!

Genieten van liefde&seks, 14 november 19.30, Balanzs Kleiweg Rotterdam, €30

 

Genieten van … alles! €90 €80, je ontvangt €10 korting als je je voor alle workshops inschrijft. 

 

Iedere bijeenkomst is heel anders dus het is zeker aan te raden om aan alles deel te nemen. Kies je hiervoor dan krijg €10 korting op het totaal bedrag. Haal je dat niet? Kies dan de avond met het thema uit dat jou het meeste aanspreekt. Of de avond die in je agenda past :-).

 

Aanmelden kan met je Balanzs account of door een mail te sturen naar hallo@balanzs.nl.

Vermeld je naam en aan welke avond(en) je mee wilt doen.

Wat moet je meenemen?

Trek kleding aan waarin je makkelijk kan bewegen voor de bijeenkomsten bij Balanzs. Het is geen yogales maar we zitten wel op de grond en doen verschillende simpele oefeningen. Neem pen en papier mee naar alle avonden. 

Alvast wat genotverhoging

Alvast wat genotverhoging? Luister deze jam jam jammie meditatie. 

 

En ja je hoort mijn zoontje op de achtergrond. Die doet gewoon mee :-)

Download
Jam jam jammie meditatie
jam-jam-jammie.mp3
MP3 Audio bestand 3.4 MB