Wordt een levensgenieter

 Genieten van het leven. Dat wil iedereen wel. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Genot is een breed begrip en soms kun je hier wel wat extra hulp bij gebruiken. Samen met Anderzorg maakte ik daarom #delevengenieter Instagram Stories cursus. Ik ben op zoek gegaan naar de essentie van genieten. Hoe laat je genot écht toe in jouw leven?  


Dompel je vijf dagen onder in genot. Helemaal gratis.

Tussen 16 en 20 december verschijnt er iedere dag een module in de Instagram Stories van @anderzorg. Als je hen volgt komen die automatisch in je stories tijdlijn, je weet wel die cirkeltjes bovenin de app. Steeds neem ik een ander aspect van genot onder de loep: genieten in het moment, genieten van wat je doet, genieten van je lichaam, genieten van elkaar én het genot van tevreden zijn. De modules worden bewaart in highlightbuttons van het Anderzorg Instagram account. Daar kan je ze dus ieder moment terug kijken. Op 18 december om 21.00 is er ook een Q&A op instagram. 

Counseling

Zoals je tijdens deze cursus zult merken, van alles kan genieten in de weg zitten. Ik begeleid mensen ook individueel in hun zoektocht rond de grote vragen van het leven. Zoals hoe je meer kunt genieten. Maar ook allerlei andere levensvragen zijn welkom. 

 

Misschien kun je mij het beste zien als een hele aandachtige en betrokken gesprekspartner die samen met jou op onderzoek uit gaat. Ik stel vragen, stel oefeningen voor en wijs soms een richting aan die nieuw voor je is. Ik gebruik hierbij verschillende bronnen en methodes. Vragen? Schroom niet me een bericht te sturen.

Meer genot?

Genieten is en blijft een van mijn favoriete thema's om mee te werken. Je mag dan ook verwachten dat ik de komende maanden zeker met nieuw inspirerend materiaal ga komen rond dit onderwerp. Wil je op de hoogte blijven geef je dan hier op voor de nieuwsbrief.