WIE

Ik kom uit het bouwjaar 1983 en ben via een lange weg (drie basisscholen, mavo, havo, 1 jaar mbo, propedeuse toegepast psychologie en één week toneelacademie (lang verhaal)) terecht gekomen bij de Universiteit voor Humanistiek. Daar studeerde ik in 2010 af. Een logische studie voor iemand die zo gefascineerd is door mensen en wat hen drijft. Door mijn stage bij omroep Human ben ik me gaan bezighouden met hoe je op een toegankelijke manier communiceert over diepgaande en soms zelfs gewoonweg zware thema's. 

 

Vier jaar was ik in dienst van het Humanistisch Verbond. Daar leerde ik hoe je grote levensthema's en maatschappelijke discussies vertaalt naar concepten, evenementen, producten en diensten. Ik was er projectleider voor veel verschillende projecten. 

 

Sinds 2015 ben ik freelancer. Ik richt me vooral op opdrachten waarbij ik educatieve programma's train, doceer en ontwikkel. De onderwerpen waar ik me mee bezig houdt draaien allemaal om persoonlijke & professionele ontwikkeling, levensvragen en ethiek. Ik laat me op dit moment inspireren door het werk van A.H. Almaas & Karen Johnson en hun Diamand Approach en Voice dialogue van Hal & Sidra StoneOok benut ik mijn achtergrond als yogadocent. 

 

WAT

Alle projecten draaien om levensvragen of ethiek. Rond dit domein train, doceer en ontwikkel ik educatieve programma's, zoals modules, cursussen, workshops en trainingen. Ook treed ik graag op als gespreksleider in uiteenlopende settings. Denk aan een talkshow, filmavond, debat of presentatie. 

 

VOOR

Ik richt mij op organisaties die behoefte hebben aan educatieve programma's rond een levensvraag of ethisch probleem. Ik werk onder andere voor het The school of life en het Humanistisch Verbond.

 

LINKEDIN PROFIEL

 

DEEL DEZE WEBSITE

Reine Rek logo

Achtergrond afbeeldingen van Peter Kirkeskov Rasmussen en Petr Dosek