WIE

Ik kom uit het bouwjaar 1983 en ben via een lange weg (drie basisscholen, mavo, havo, 1 jaar mbo, propedeuse toegepast psychologie en één week toneelacademie (lang verhaal)) terecht gekomen bij de Universiteit voor Humanistiek. Daar studeerde ik in 2010 af. Een logische studie voor iemand die zo gefascineerd is door mensen en wat hen drijft. Door mijn stage bij omroep Human ben ik me gaan bezighouden met hoe je op een toegankelijke manier communiceert over diepgaande en soms zelfs gewoonweg zware thema's. 

 

Vier jaar was ik in dienst van het Humanistisch Verbond. Daar leerde ik hoe je grote levensthema's en maatschappelijke discussies vertaalt naar concepten, evenementen, producten en diensten. Ik was er projectleider voor veel verschillende projecten. 

 

Sinds 2015 ben ik freelancer. Ik richt me vooral op opdrachten waarbij ik educatieve programma's kan ontwikkelen, trainen en doceren. De onderwerpen waar ik me mee bezig houdt zijn allemaal te verbinden met levensvragen en ethiek. Mijn ambitie is om me steeds meer te gaan richten op de professionele sector. Mijn afstudeerrichting aan de Universiteit voor Humanistiek was 'Kritische organisatie- en interventiestudies'. Ik zou dan ook graag met ethiek en levensvragen in die setting bezig willen zijn. Naast mijn werk rond levensvragen en ethiek ben ik yogadocent.  Ik laat me inspireren door het werk van Almaas en zijn Ridhwan school

 

WAT

Wat is de verbindende factor in het werk dat ik doe? Alle opdrachten draaien om levensvragen of ethiek. Rond dit domein ontwikkel en geef ik educatieve programma's, zoals modules, cursussen, workshops en trainingen. Maar ook een tentoonstelling en bijbehorend publieksprogramma. Hoe ik een opdracht vorm geef en welke rol ik vervul hangt volledig af van de vraag en het onderwerp waar de klant mee komt. 

 

VOOR

Ik richt mij op organisaties die behoefte hebben aan educatieve programma's rond een levensvraag of ethisch probleem. Ik werk onder andere voor het The school of life en het Humanistisch Verbond.

 

LINKEDIN PROFIEL

 

DEEL DEZE WEBSITE

Reine Rek logo

Achtergrond afbeeldingen van Peter Kirkeskov Rasmussen en Petr Dosek