Genotsvol leven in 5 weken

Een leven vol genot. Het lijkt zo makkelijk, maar er zit zoveel in de weg. Agenda's lopen over, stress in je lijf, een vol hoofd, onzekerheid, geen energie, onrust, telefoons, kinderen, partners en je eigen ego. You are not alone! Diepgaand genieten is een subtiele kunst. Gelukkig kan je het leren. De belangrijkste sleutel. Kom thuis in je lichaam!


"Ik werd opnieuw geboren toen mijn ziel en mijn lichaam elkaar liefkregen en trouwde."

Kahlil Gibran | 1883-1931


Over 'Genotsvol leven'

Maak verbinding tussen hoofd, hart en buik en leef een bezield en genotsvol leven.  Tijdens dit vijf weekse online programma leer je over genieten vanuit filosofische, psychologische en spirituele bronnen. Kennis opdoen kan zo verhelderd zijn en leren is heerlijk maar daar blijft het niet bij. Je leert om vanuit je lichaam te leven. De wijsheid die daar schuilgaat is je grootste leraar. Je hoeft alleen haar taal te leren kennen. 

 

In de 2 uur durende online lessen gaan we in kleine groepen aan de slag. Je leert voelen en denken te verbinden waardoor je meer basis vertrouwen ontwikkelend. Vanuit dit vertrouwen kan je beter begrenzen EN beter ja gaan zeggen tegen de dingen die je genot brengen. In essentie is het een vijf weeks programma zelfbevrediging 😉. Yes pun intended.

 

Ik maak het programma speciaal voor de groep die ik voor me heb. Dat is een intuïtief en creatief proces. Ik weet vooraf niet precies wat jullie nodig hebben en waar jullie blij van worden. Maar ik vermoed dat deze thema's zeker voorbij komen: omgaan met verwachtingen, innerlijke dialoog, connectie met het nu via je lichaam en seksualiteit.


"Het is als of ik mezelf beter leer kennen zonder woorden, als of ik thuiskom maar alles is toch nieuw."

Isabelle - counseling cliënt


Voor wie?

Ben jij klaar voor een vol en bevredigend leven? Wil je niet langer dat je innerlijke dialoog, drukke agenda of zelftwijfel je in de weg zitten? Wil je een diepe duik in jezelf nemen? Dan is dit jouw programma.

Praktisch

 • 5 x 2 uur durende online masterclass
 • maandagavond start 19.30, op 7, 14, 21, 28 september en 5 oktober
 • Kan je er een keer niet bij zijn? Dan krijg je de opname
 • Een groep van max 8 deelnemers
 • Je krijgt na de masterclass een oefening van 15 minuten (bv visualisatie) voor de rest van de week

Resultaten

 • Meer speelsheid en lichtheid
 • Meer inzicht in je innerlijke dialoog en overtuigingen rond genot
 • Meer kennis en helderheid over genieten 
 • Meer in je lichaam zijn en haar natuurlijke helende vermogen kunnen activeren

Een voorproefje

Wil je alvast je teen in het thema en mij steken 😝  voor je je commit aan het hele programma? Dat snap ik maar al te goed. Daarom geef ik 3 september een voorproefje Genotsvol leven. Deze masterclass duurt 1 uur. Een eerste ervaring met mij en verkenning van het thema voor jezelf. En je krijgt direct de eerste en belangrijkste tool om meer genot in je leven te brengen. En de class is helemaal gratis. Je moet je alleen even aanmelden hieronder en je krijgt een link toegestuurd. 


Inschrijven

Dit programma bestaat uit:

 • 5 masterclasses van 19.30 - 21.30, op 7, 14, 21, 28 september en 5 oktober
 • Wekelijkse oefening van 15 minuten, speciaal gemaakt voor deze groep 

Kosten: €220